З 19 по 28 листопада у школі пройшла декада початкових класів. Вона мала яскраву назву «Кольоровий тиждень». Кожен день був присвячений певному кольору та мав свою тематику. Уроки, конкурси, виставки, змагання, які проходили в рамках декади, розвивали творчість школярів, навчали їх бути спостережливими, кмітливими та креативними.
Понеділок виявився дуже сонячним і яскравим, адже він був жовтим. Жовтий колір – це колір сонця, радості та оптимізму. Це був день посмішок. Кожен учень школи мав атрибут цього дня – смайлик.
Розпочався він виступом учнів початкових класів на загальношкільній щотижневій лінійці. Ще в цей день школа побачила майстерність малят на виставці «Ми малюємо долоньками».
Вівторок у нас був червоним – «День полум’яних сердечок».
Яскравий, чарівний, неповторний… Недарма червоний асоціюється з сонцем, вогнем, енергією, коханням. В цей день вчитель 4-Б класу Зінченко Ірина Миколаївна провела показовий урок з курсу «Я у світі» за темою «Сімейний бюджет». Парна та групова робота, дослідження, різні види завдань, науковість. Урок не залишив байдужим нікого: творчий, креативний вчитель – активні, розумні учні!
Полум’яні сердечка наймолодших учнів нашої школи висловили свою любов до Батьківщини флешмобом «Я-патріот України!».
Середа у нас була зеленим днем – надії, безпеки, юності, спокою, днем зустрічей. Початкові класи продемонстрували новинки НУШ – ранкові зустрічі та лепбуки.
Четвер – помаранчевий. День здорового способу життя. Завадська Анна Олегівна провела показовий урок з основ здоров’я за темою «Сім’я. Родинні стосунки» (3-А). Урок виявився різнобарвним і насиченим цікавими формами та прийомами роботи. Діти були активні, розкуті, з бажанням виконували всі поставлені завдання. Колеги та батьки були у захваті від побаченого .
П’ятниця – день золотий. За ініціативою директора Маренчук Ольги Миколаївни на небосхилі нашої школи з’явилися нові талановиті зірочки. Родинний фестиваль фольклорних інсценівок довів усім, що ми справжня школа – родина.
Cиній колір – колір мирного неба. Тематика дня дозволила поговорити про мир, про неперевершені чари синього неба, про важливість і розуміння цінності життя. У цей день першачки показали себе. Здається, зовсім недавно пролунав перший дзвоник для них, але вже минули місяці напруженої та насиченої праці. Із малят-дошкільнят вони перетворилися у здібних, серйозних учнів. Першокласники нам довели це на святі «Сто днів у школі».
Свято вдалося дуже веселим і цікавим. Учні перших класів разом з класними керівниками Зайцевою Катериною Анатоліївною та Братською Сніжаною Олександрівною підготували велику кількість тематичних віршів, пісень та драйвовий флешмоб.
Останній день – веселковий. Макоїд Тетяна Іванівна у 2-му класі провела інтерактивну гру «В гостях у казки». Активну участь брали батьки учнів, які виконували роль капітанів команд. Діти обізнані в розмаїтті казкових героїв, активні та розкуті. Тому й конкурси пройшли цікаво!
Завершилася декада відкритим засіданням МО з теми: «Креативний директор – креативні вчителі». На ньому було підведено підсумки роботи кафедри початкових класів.