Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято , яке не можна нічим замінити. По-сімейному тепло і водночас урочисто було проведено свято Останнього дзвоника у Херсонській ЗОШ I-III ст. №39 «Школі-родині». Це був незвичайний Останній дзвоник, а ювілейний , адже нашій рідній школі виповнилось 50 років!

Із щирими словами побажань звернулися до учнів та вчителів почесні гості свята . Привітала школярів також директор школи Маренчук Ольга Миколаївна, яка вже двадцять років очолює педагогічний колектив «Школи-родини». Дирекція школи підвела підсумки роботи за навчальний рік. Були вручені похвальні листи учням за відмінні успіхи в навчанні.

На свято Останнього дзвоника прийшли випускники та подружні пари всіх років, які провели в стінах цієї школи своє дитинство та юність.

Сум прощання і радість зустрічі з майбутнім відчували наші дорогі випускники, для яких це свято було останнім в їхньому житті. Класний керівник Зайцева Галина Іванівна, відпустила своїх пташенят в доросле життя, бажаючи їм успіху та реалізації задуманих планів.

І ось хвилююча мить… Почесне право Останнього дзвоника надали родині, три покоління учнів якої навчалися і навчаються в школі №39, Соломко Олександру, його матері Вікторії та брату Юрію – учню 2 класу.

Завершилось свято красиво і феєрично, виступом ансамблю барабанщиків Херсонського Державного Аграрного університету.

Свято вдалося на славу!