Директор нашої школи Маренчук Ольга Миколаївна не тільки постійно впроваджує в освітній процес школи кращі здобутки інших освітянських установ, науковців, фахівців-практиків, а й сама є активним учасником Всеукраїнських освітніх заходів.

Восени 2017 року в місті Києві відбувся Міжнародний форум «Інноваційний розвиток освіти і науки в Україні. Стан, тенденції та проблеми галузі», який проводили український інформаційно-видавничий центр «Галактика» за підтримки та участі представників Верховної Ради України, народних депутатів України, Міністерства освіти і науки України, Національної академії наук України.

Ольга Миколаївна брала активну участь у заходах форуму. Вона надала матеріали про свою професійну діяльність, досягнення колективу, його здобутки та інновації, а також підготувала статтю «Теоретичні аспекти гуманізації управління загальноосвітнім навчальним закладом», яку було опубліковано в ІІІ інформаційно-публіцистичному виданні «Науковці та освітяни України».

За активну участь у форумі Ольга Миколаївна отримала орден освітянської Слави та подяку народного депутата України Олександра Марченка.

Педагоги, учні та батьківська громада школи вітають Ольгу Миколаївну з почесною нагородою та бажають подальших творчих успіхів у , висвітленні стану і перспектив розвитку нашого закладу!