Діти — це майбутнє будь-якої нації та держави, на них покладають свої найкращі сподівання батьки, педагоги, наставники. Бог щедро обдарував дітей нашої школи різними талантами: до науки, мистецтва, спорту. Вони прославляють рідну землю і радують своїх батьків перемогами на конкурсах, олімпіадах та спартакіадах. І у нашій школі є такі учні. Переможцями ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад стали двоє учнів школи: Морозова Христина, учениця 10 класу, посіла третє місце з англійської мови (вчитель Маренчук Ольга Миколаївна) та третє місце з біології (вчитель Пчелінцева Ірина Петрівна); Тишкович Ілля, учень 6-А класу, – друге місце з математики (вчитель Вецало Тетяна Миколаївна).

Талановиті діти стали також і переможцями мистецьких фестивалів та конкурсів: Шаталова Стефанія (6-А клас, музичне мистецтво), Звєрєва Богдана (6-А клас, музичне мистецтво).

Кращі юні спортсмени школи за результатами виступів на обласних та державних змаганнях: Потай Андрій (7 клас) – золотий призер області з туй шоу; Селіванов Руслан (6-Б клас) – срібний призер України з сань шоу, Славінський Дмитро (6-А клас) – срібний призер області з сань шоу, Торохтій Максим (4-А клас) – срібний призер області з сань шоу, Некряч Давид (7 клас) – срібний призер області з туй шоу; Васильченко Святослав (7 клас) – бронзовий призер з туй шоу; Кудзаєв Ярослав (3-Б клас) – золотий призер області з туй шоу, Мірзоян Тимур (1 клас) – срібний призер області з туй шоу, Станченко Максим (1 клас) – бронзовий призер області з туй шоу, Березовський Микола (5-Б клас).