З метою підвищення рівня правової освіти школярів, забезпечення їх конституційного права знати свої права та обов’язки у школі з 04. 12. 17 по 11. 12. 17 було проведено Всеукраїнський тиждень права.

Тиждень було відкрито на тематичній лінійці-святі з елементами інсценізації, яку підготувала вчитель історії та права, вчитель вищої категорії, вчитель-методист Зайцева Галина Іванівна. 05. 12. 17р. бібліотекар школи підготувала виставку літератури на правову тематику. 06. 12. 17. в 1-11 класах школи пройшли години спілкування на правову тематику з показом відеоматеріалів та фільмів. 07. 12. 17. було проведено урочисту лінійку до Дня самоврядування, на якій виступила директор школи, Заслужений працівник освіти України, депутат Херсонської міської ради чотирьох скликань Ольга Миколаївна Маренчук. Вона познайомила учнів з роботою органів місцевого самоврядування. Присутні на лінійці батьки учнів подякували Ользі за плідну депутатську роботу та і за особистий внесок в розвиток школи та селища Текстильників. 08. 12. 17р.було організовано проведення Всеукраїнського уроку «Права людини» з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини, який провела вчитель права Зайцева Г. І. До проведення заходу було залучено багато учнів школи, які продемонстрували міцні знання з права та на прикладі інсценізованих постановок пояснили присутнім учням їх права та обов’язки. Було підібрано цікаві відеоматеріали. Галина Іванівна провела урок на високому емоційному підйомі.

Проведення Всеукраїнського тижня права сприяло створенню належних умов для набуття учнівської молоддю «Школи-родини» правових знань та використанню їх у повсякденному житті.