Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити.
По-сімейному тепло і водночас урочисто було проведено свято Останнього дзвоника у Херсонській ЗОШ І-ІІІ ступенів №39 «Школі- родині». Але для випускників 2017 року це свято пролунало прощальною мелодією. На чолі з класним керівником Дунаєвою Надією Федорівною вони символічно відпустили в небо кульки у вигляді голубів, ніби відпускаючи з ними своє дитинство. Директор школи Ольга Миколаївна Маренчук підвела підсумок роботи за навчальний рік, звернулася з теплими словами до учнів одинадцятого класу. Учням були вручені Похвальні листи за відмінні успіхи у навчанні, а учениця 11класу Вахніна Юлія була нагороджена Похвальною грамотою «За особливі досягнення» у вивченні англійської мови.

Із щирими словами побажань звернулися до учнів та вчителів школи гості свята: заступник голови Дніпровської районної у місті Херсоні ради Ярощук Сергій Миколайович, заслужений учитель України, помічник начальника Управління освіти Херсонської міської ради Верещака Тамара Юріївна, депутат Дніпровської районної у місті Херсоні ради, голова самоорганізації населення селища Текстильного Римар Надія Іванівна, депутат Дніпровської районної у місті Херсоні ради Гузенко Віталій Вікторович, завідувач дитсадком №68 Бойко Світлана Дмитрівна, голова самоорганізації населення селища Склотарного Мамонтова Клавдія Григорівна, голова самоорганізації населення селища Склотарного Пасько Віра Вікторівна, завідувач бібліотекою філією №20 Іванова Інна Василівна. Були присутні на подвір’ї школи ветерани педагогічної праці та працівники техперсоналу школи на чолі з завгоспом Наумчик Ніною Василівною. На святі виступав соліст Загуменний Олексій разом з квартетом вчителів школи «Любистком». Батьки випускників висловили слова подяки педагогічному колективу школи на чолі з директором Ольгою Миколаївною Маренчук, а випускники виконали у подарунок для всіх присутніх український танок. Учні школи з радістю стали у великий флешмоб «Україна єдина», показавши цим свою любов та відданість рідній Україні.

І ось хвилююча мить… Почесне право Останнього дзвоника надали учням школи: одинадцятикласнику Козельському Іллі і першокласниці Беседіній Анастасії. Він сповістив присутніх про початок чудової пори – літніх канікул.

Свято вдалося! Чудових вам канікул, школярі !