Стало традицією в Херсонській школі-родині №39 відзначати ювілейні дати ветеранів педагогічної праці, членів клубу «Ветеран». Так в березні вшановували 80-річний ювілей Луцької Раїси Афанасіївни, яка довгий час працювала в нашій школі. На свято зібрався весь педагогічний колектив, випускники Раїси Афанасіївни, учні школи підготували художні номери.

Свято розпочала директор школи Маренчук Ольга Миколаївна. Вона щиро привітала ювілярку, подякувала їй за плідні роки педагогічної праці та вручила подарунок. Випускник Раїси Афанасіївни Дьомін Сергій подякував за глибокі знання, гарне виховання та тепле материнське ставлення до них, як до учнів, подарував від імені випускників букет квітів та цінний подарунок.

Голова міської організації ветеранів Дубкова Любов Йосипівна привітала ювілярку та вручила їй грамоту за відданість педагогічній праці, а також відзначила плідну роботу шкільного клубу «Ветеран».

Вчителі школи присвятили Раїсі Афанасіївні багато гарних, щирих і теплих привітань. Маленькі першокласники подарували веселий танок, третьокласники заспівали пісню «Вчителько моя», молоді вчителі зворушливо виконали українську народну пісню.

Сама ювілярка була дуже зворушена увагою до неї, радісно посміхалася, дякувала всім за вітання, за те, що в цій школі велику увагу приділяють вшанування ветеранів педагогічної праці, а потім розповіла вірш про людей поважного віку, який до сліз зворушив кожного, хто був на святі.

Ольга Миколаївна визнала це свято дуже важливим не тільки у вихованні підростаючого покоління, а й у вихованні молодих вчителів, адже старше покоління є вчителями молодшого.