16 березня 2017 року в «Школі-родині» № 39 відбулися загальношкільні батьківські збори. Зустріч розпочалася екскурсією по школі, батьки були у захваті від оновленої конференц-зали, комп’ютерного класу, спортзали та виглядом коридорів 2-го поверху після ремонту з новими роздягальнями, дзеркалами, лавочками та сучасними панно.

Цікаву профілактичну бесіду провела з батьками психолог Методичного кабінету при управлінні освіти Гуренок Галина Миколаївна.

З настановами та порадами до батьків звернувся дільничний інспектор селища Макаліш Олександр Володимирович.

Вчитель інформатики Поліш Костянтин Вікторович порадив батькам пильно стежити за користуванням дітьми інтернетом.

Свої досягнення продемонстрували члени гуртків Ушу, хореографії та театрального «Я сам актор».

З великим піднесенням та гордістю за директора школи сприйняли батьки дуже радісну звістку про велику державну нагороду, високу оцінку натхненної праці Ольги Миколаївни на рівні держави.

15 березня голова обласної державної адміністрації Гордєєв А.А. вручив Ользі Миколаївні Маренчук орден княгині Ольги ІІ ступеня за віддану та наполегливу працю на благо народу України.

На батьківських зборах були відзначені та оголошено подяку самим активним батькам, а Потай Людмилі Андріївні, матері учня 6-го класу, вручена грамота міського голови за великий внесок у вихованні підростаючого покоління, сприяння створенню комфортних умов для навчання та виховання учнів.