На сьогодні найпопулярнішим та дієвим методом роботи, виявлення, підтримки та розвитку обдарованих дітей є проведення конкурсів різних рівнів. Особливе місце в цьому належить учнівським олімпіадам, які забезпечують можливість створення свого майбутнього власними силами. Олімпіади допомагають школярам повірити в себе, наблизитися до більш якісної освіти та зміцнити свій соціальний статус. Учні не тільки поглиблюють знання з предметів, а й мають можливість розвивати інтелект, ерудицію, вміння спілкуватись. Цьому передує копітка наполеглива щоденна праця учня й учителя, методичної служби, учителів-практиків.

Так і в нашій школі з 8 по 21 жовтня відбувся І етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових предметів, в яких взяли участь 149 учнів 6-11 класів. Розпочався цей захід урочистою лінійкою, на якій директор школи Маренчук Ольга Миколаївна привітала всіх учасників зі святом знань і побажала успіхів та перемог. Олімпіади пройшли організовано, завдання були підібрані відповідно до вікових особливостей учнів. Найбільше учасників було на олімпіаді з української мови, англійської мови, історії та математики. Переможцями стало 18 учнів школи, яким було на лінійці вручено грамоти. Вони стали учасниками ІІ етапу (міського) Всеукраїнських олімпіад. Дуже приємно те, що учениця 11 класу Вахніна Юлія посіла перше місце з трьох предметів ( англійська мова, українська мова та історія), учениця 9 класу Морозова Крістіна – з двох предметів (біологія та фізика), Рисякова Валентина (9 клас) теж з двох предметів посіла перші місця ( українська мова та фізика).

Дар відкрити чарівну квітку обдарованості школяра дається не кожному, а лише тому, хто насправді любить дітей і вміє прокласти стежки до їхнього розуму і серця.

А ми всі бажаємо нашим учням перемоги у ІІ етапі олімпіад!