У школі-родині працюють 8 молодих педагогів. Для них організовано роботу «Школи молодого вчителя», на заняттях якої вчителі мають можливість розширити свої знання з питань педагогіки, психології,удосконалити практичні навички роботи з дітьми.

26 вересня 2016 року відбулося незвичайне засідання «Школи молодого вчителя». З ініціативи директора школи Ольги Миколаївни Маренчук було проведено методичний вогник «Хто я є», на якому відбулася урочиста посвята та присвоєння почесного звання «молодий вчитель». На високому емоційному підйомі один за одним піднімалися молоді педагоги школи на «п’єдестал пошани». Директор школи звернулася до них з теплими словами вітання та побажань успіху на нелегкій вчительській ниві.

На засідання «Школи молодого вчителя» була запрошена кандидат педагогічних наук, професор філософії Назаренко Людмила Миколаївна.
Вона розповіла молодим вчителям про педагогічні знахідки, які можна буде впровадити в роботі з дітьми.

У презентаціях «Хто я є» молоді педагоги представили цікавий матеріал про свій життєвий та творчий шлях, своє педагогічне кредо, перші уроки і заходи. Головними у їх виступах стали слова вдячності директору школи Ользі Миколаївні, педагогам закладу за поради та створені комфортні умови для педагогічної діяльності.

Адміністрація школи, досвідчені вчителі-наставники Маренчук Ольга Миколаївна, Наумчик Ольга Федорівна, Вецало Тетяна Миколаївна, Кравченко Наталія Миколаївна опікуються молодими педагогами, надають їм необхідну допомогу. Вони також звернулися до молодих вчителів з порадами та спогадами про свої перші вчительські кроки.

Психолог школи Блатова Тетяна Михайлівна розповіла про правила педагогічного спілкування, педагогічний стиль та роздала молодим вчителям поради «На допомогу молодому вчителю».

Усі присутні на заході отримали велике задоволення від обміну думками та невимушеного спілкування за чашкою кави.