Любов-це відчуття, яке властиве кожній людині на землі. Значення слова «любов», кожен уявляє по різному. Відчуття любові може виникнути до коханої людини. Ще щиро любити людина може рідний край, у якому народилась і живе. А найважливіше-це любов до ближнього. Нас щодня оточують безліч близьких нам людей. Зазвичай ними є брати, сестри, батьки і друзі. Вони люблять тебе як саму близьку людину, і ти також відповідно любиш їх. А у чому полягає любов до ближнього? Звичайно, навіть безліччю слів, ти не зможеш показати свою любов. Любов до ближнього полягає у твоєму ставленні до них, у твоїй увазі, яку ти повинен їм приділяти, та у добрих справах.

Такі добрі справи та милосердя дарують учні школи, батьківська громада та педагогічний колектив школи-родини №39, який очолює Маренчук Ольга Миколаївна, пацієнтам Комишанського психоневрологічного диспансеру.

Уже десять років поспіль ми з вітаннями приїздимо до пацієнтів у Великодні свята. Ось і цього разу під час відвідування лікувального закладу учні школи розповідали вірші, гуморески, співали пісні. Але вразило всіх глядачів те, що ведучою свята була Ольга Миколаївна, яка теж декламувала вірші. Директора, учнів нашої школи завжди чекають з нетерпінням та люблять пацієнти диспансера.

Після концерту всі присутні глядачі отримали у подарунок паски та солодощі.
Щиро дякували вони колективу школи №39, а особливо депутату міської ради чотирьох скликань, директору школи Маренчук О. М., яка є ініціатором проведення таких благочинних заходів та акцій.