22 грудня відбулася новорічна казка « Пригоди на лісовій галявині» для вихованців групи подовженого дня та учнів 8 класу. Керівниками даного свята були вихователь ГПД Кудак Тетьяна Олексіївна та класний керівник 8 класу Кудак Андрій Іванович.. На казковому дійстві були присутні адміністрація школи, вчителі та велика кількість батьківської громади.

На лісовій галявині біля казкового будиночку Снігурки засяяла вогниками чарівна ялинка, яка пообіцяла усім присутнім новорічну казку. Але з’явилася лисичка яка вирішила зіпсувати свято і вкрала вогники з чарівної ялинки. Щоб повернути прикраси діти – «звірята» розповідали вірші, водили хороводи, танцювали, співали пісні. Веселі янголята разом з сніжинками закружляли в казковому таночку зі стрічками та звеселили лисичку та інших казкових героїв.

Найбільше діти чекали на появу Діда Мороза. Баба Яга та Кощій разом зі своїми помічниками чортенятами вирішили все зіпсувати і завітали на свято без запрошення. Чарівний танок Санта Клаусів у виконанні вихованців ГПД, учнів 8 класу зачарував злі сили і перетворив їх на слухняних та чемних казкових героїв.

На при кінці свята з’явився Дід Мороз зі своїми помічниками – Новим Роком, Новорічною ніччю та символом 2016 – Мавпочкою, які принесли всім учасникам солодкі новорічні гостинці.

Директор школи – родини Маренчук Ольга Миколаївна, привітала присутніх батьків, учасників свята з новорічними святами та побажала всім здоров’я, щастя, злагоди та миру.