The gallery was not found!

Для людини родина – це щастя, добро, ніжність, турбота, любов. Саме родина підтримує у часи суворих випробувань, дає наснагу, силу.

Школа №39 стала для кожного учня великою, дружною родиною, яка вміє гарно працювати та відпочивати. А ще наша шкільна родина любить співати.

Так, за ініціативи президента шкільного парламенту «Мрія» Грецького Марка та директора школи О. М. Маренчук 19 листопада 2015 року у школі пройшов «Фестиваль родинної пісні», на якому всі класи представили улюблені пісні.

На фестивалі були присутні шановні гості: Заслужений працівник культури України, заступник генерального директора Палацу молоді та студентів Кашицина Алла Василівна, начальник молодіжного центру Палацу молоді Ткаченко Євгенія Миколаївна.

На фестивалі було представлено 16 пісень. Від класів виступали по 1 – 6 учнів, а 2А та 6А класи виступили у повному складі. На святі прозвучали пісні: «Я дівчина чепурна», «Пішли діти в поле», «Моя сім`я», «Квітуча країна», «Осенний бал», «Мама», «Дружний клас», «Пісня на добро», «Одна калина», «Осенняя любовь», «Квітка», «Відпусти».

Усі учасники фестивалю отримали корисні призи – мандарини. Кожен номер був відзначений дипломом.
Дипломами І ступеня нагороджені творчий колектив 9А класу, до складу якого увійшла бабуся учениці Свірідченко Тетяна Іванівна («Ой у вишневому саду») та учень 11 класу Грецький Марк («Кукушка», «Под небом голубым»).

Фестиваль родинної пісні надовго залишить у серцях учасників та глядачів теплі спогади, відчуття єдиної родини.