The gallery was not found!

Як все ж прекрасно, що у нашій школі учні займаються не лише навчанням. Процес отримання знань тут вдало поєднується з розвитком талантів. На загальношкільному рівні проводиться безліч заходів, під час яких учні мають можливість проявити себе. А паралельно з цим вирує життя учнів в стінах нашої школи, де панують свої закони, правила, традиції.

Такою традицією стало проводити тиждень англійської мови. Тиждень англійської мови в нашій школі проходив з 15 по 19 лютого цього року, який проводили вчителі Маренчук О.М., Михайленко Н. І., Старостіна О. О. Протягом цих днів учні 5-11 класів взяли активну участь у різних заходах: вікторинах на знання Великобританії, США, Австралії, конкурсі на кращу вітальну газету до Дня Св. Валентина, відправляли романтичні привітання з допомогою пошти для закоханих. Особливо цікавим для дітей стало свято-конкурс до дня Закоханих.

Так учні під керівництвом своїх вчителів іноземної мови поринули в атмосферу творчості під час проведення виховного заходу: “For those who are in love”.Тривала конкурсна програма, у якій взяли участь учні 7-11 класів. Вони продемонстрували надзвичайні креативні здібності, всебічну обізнаність і, звичайно ж, глибокі знання з англійської мови. Учні перевершили самих себе. В кінці свята всі пари були нагороджені дипломами та солодкими подарунками.

Перед початком предметного тижня учні 5-11 класів отримали завдання підготувати стіннівку до дня закоханних, з метою надати якомога більше інформації про звичаї та традиції Дня Святого Валентина. Політ творчої фантазії був просто неперевершеним! Стіни холу майорили яскравими кольорами.

Протягом тижня працювала святкова пошта. Всі учні мали змогу привітати друзів, однокласників, учителів з Днем Святого Валентина. Наприкінці тижня шкільний листоноша розносив “валентинки” за адресами.

Вчителі та учні попрацювали на славу. В результаті задоволеними залишилися усі. Крім того,що учні продемонстрували власні знання і таланти, вони відчули смак конкурсної гри – а це надзвичайно допомагає людям стати ближчими один до одного, навчитися відчувати плече друга. У цьому і полягає істинна цінність шкільного життя. Як кажуть англійці: “Together we are strong”.