The gallery was not found!

У школі-родині працюють 5 молодих учителів: Мальована У. В., Поліш К. В., Колесніков М. С., Чистіков А. С., Середа Ю. О. Адміністрація школи, досвідчені вчителі-наставники Вецало Т. М. , Дунаєва Н. Ф., Зайцева Г. І., опікуються молодими педагогами,надають їм необхідну допомогу. Для них організовано роботу «Школи молодого вчителя», на заняттях якої вчителі мають можливість розширити свої знання з питань педагогіки, психології,удосконалити практичні навички роботи з дітьми.

30 вересня 2014 року відбулося відкрите засідання «Школи молодого вчителя», на яке завітали директори шкіл області – слухачі курсів підвищення кваліфікації при Херсонській академії неперервної освіти.

Розпочалося засідання з відеофільму «Учитель очима учнів».

У презентаціях «Мої перші учительські кроки» молоді педагоги представили цікавий матеріал про своє педагогічне кредо та перші уроки і заходи. Головними у їх виступах стали слова вдячності директору школи Ользі Миколаївні ,педагогам школи за поради та створені комфортні умови для педагогічної діяльності.

Психолог школи Пирожок Н. О. розповіла про правила педагогічного спілкування,педагогічний стиль та провела вправу «Тварини і кольори». Обговорення педагогічних ситуацій з гостями відбулося після проведення навчально-дидактичної гри «Зірваний урок»,ролі в якій виконували самі молоді вчителі.

Усі присутні на заході отримали велике задоволення від обміну думками та від цікавих педагогічних знахідок,які можна буде впровадити в роботі з дітьми.