The gallery was not found!

Голублю поглядом протоптану стежину,
Якою вчитель на уроки поспішав.
І спогад, наче мрія, невловимий
Мені дитинства мить подарував.
Охайні зошити, підручники, плакати,
Шкільний дзвінок… – бентежно на душі.
Улюблений предмет, і рідна парта,
І мудрі настанови вчителів.

Учитель – професія унікальна. Подібної в світі просто немає. Всі професії починаються від учителя. Педагог своїм серцем, розумом формує завтрашній день: людину, суспільство. Адже майже все проектується і твориться за звичною учнівською партою. Вчитель допомагає школяру зробити правильний вибір у житті.

У Херсонській ЗОШ №39 3 жовтня 2014 року відбувся святковий концерт до Дня вчителя.

Свято розпочалося переглядом презентації про діяльність педагогічного колективу школи під назвою «Я з людьми поділюся добром».

З ім’ям директора школи в кожному учнівському серці прокидається ніжність і гордість. Життя Ольги Миколаївни Маренчук сповнене турбот про вчителів та учнів, про забезпечення комфортних умов для навчання, збереження та зміцнення здоров’я дітей, гарного настрою, духу творчості, патріотизму. Тому діти з теплотою та вдячністю вітали шановного директора.

Для кожного учня школи №39 учитель – близька і дорога людина. Школярі вдячні їм за мудрість, душевне тепло, яким від усього серця щодня вчителі діляться з учнями ділитеся з нами. Тому під час виступу на сцені учні тепло своїх сердець подарували педагогам. Хореографічні композиції подарував учителям ансамбль «Амадесу» (художній керівник

Каплуновський В. П.), Шаталова Анастасія виконала пісню «Мы любим вас». Учні 9 класу представили до уваги музичні композиції, виконані на трубі та гітарі, а Демчук Валерій – на фортепіано. Учениця 6Б класу Іваненко Ганна виконала пісню «Леди совершенство». 8А клас привітав учителів хореографічною композицією «Каждый может стать пилотом». Бегей Олена подарувала усім пісню.

Урочисто і піднесено минуло свято, адже учитель – це совість народу, його віра, любов і надія. Педагогові людство доручає найдорожче – дітей, своє майбутнє.