The gallery was not found!

Вже декілька років поспіль школа-родина №39 стала справжнім науковим центром, на базі якого проходять наукові конференції, як обласного так і всеукраїнського значення, семінари, показові засідання педагогічних рад, лекції для слухачів Херсонської академії неперервної освіти.

Так, 5 лютого до нашої школи завітали директори міських та обласних шкіл, для яких читала лекцію завідуюча науково-методичного відділу освіти ОУЗ при ХАНО Кузьміч Тетяна Олександрівна. По закінченню лекції було проведено плановий практичний семінар вчителів школи №39 з теми «Професійне вдосконалення вчителя на основі розвитку його творчого потенціалу».

Учасниками семінару стали як педагоги початківці, так і корифеї педагогічної праці з великим досвідом роботи.

Основний акцент ставили на зв’язок між безцінним надбанням минулого та технічним прогресом сьогодення, який дає безліч можливостей для творчості сучасного вчителя.

Педагогами молодшої та старшої школи були продемонстровані фрагменти уроків, які добре показували на скільки широко розкривається творчий потенціал вчителів школи.

За короткий проміжок часу, який відводився на фрагмент, вчителі Зінченко І. М., Наумчик О. Ф. та Кравченко Н. М. зуміли продемонструвати, як засобами уроку в дітях можна розкрити акторські таланти, поглибити знання з літератури та, як стати справжнім громадянином, який знає свої права та обов’язки.

Директор школи, вчитель англійської мови Маренчук Ольга Миколаївна фрагментом уроку в 11 класі на прикладі принцеси Діани зуміла довести, як учням, так і присутнім гостям, що милосердя може змінити світосприйняття людей, стати сенсом життя та змінити світ на краще.

Цікаві творчі завдання та вироби прикладного мистецтва продемонстрували разом із своїм керівником Кудак Т. О. вихованці групи продовженого дня. Старостіна О. О. зуміла запевнити, що виконувати повсякденні завдання та складати свій розпорядок дня буде набагато цікавіше, якщо це робити за допомогою німецької мови.

Багатолітнім досвідом поділилась вчитель української мови та літератури Дунаєва Н. Ф.. Вже сорок років Надія Федорівна віддана школі №39 та день у день відкриває у дітях нові таланти та прививає любов до рідної мови та українсткого народу.

Ось так на великому творчому піднесенні пройшов плановий семінар, який дав можливість розкритися вчителям по новому, показати свою роботу та поділитися своїми здобутками та наробками з колегами зі всієї області та міста.