The gallery was not found!

Ось і настала ця хвилююча мить – вихід у доросле життя. Для кожного із випускників шлях до цієї митті був різним: для когось легкий та впевнений, для інших зі злетами та падіннями, але кожен був впевнений, що настане той довгоочікуваний день, коли вони отримають атестат зрілості.

На святково прикрашеному подвір’ї зібралися учні, вчителі, батьки та мешканці селища. Був тут і казковий принц, який дарував випускникам символічні зірки.

Звучала гарна музика, було море квітів, лунали слова вдячності вчителям, класному керівнику. Багато теплих, щирих слів було адресовано директору школи, Маренчук Ользі Миколаївні, тому що саме вона розкрила їх таланти, вплинула на розвиток їх здібностей та вибір майбутніх професій.

Апогеєм свята було вручення золотих медалей. Вперше в історії школи золоті медалі отримали 4 учениці: Талаш Вікторія, Корнійчук Марина, Карюхіна Аліна, Подройкіна Анастасія.

Звучать звуки скрипки, кружляють у вальсі пари, а на очах випускників бринять сльози – прийшла пора прощання з рідною школою, спогади про яку, залишаться на все життя. І скільки б не минуло років подумки будуть повертатися у стіни рідної школи та з гордістю промовляти, що вони випускники Херсонської школи-родини №39.