The gallery was not found!

Найкраща пора у житті людини – це дитинство. Для нього характерні розваги та відпочинок. Вже багато років з любов’ю опікується дітьми, їхніми проблемами директор школи-родини №39 Ольга Маренчук. Саме напередодні Дня захисту Ольга Миколаївна та очолюваний нею педагогічний колектив здійснила ряд заходів для малечі.

31 травня та 1 червня 2013 року на дитячих майданчиках селища Склотарного та Текстильників, відбулися яскраві свята для маленьких мешканців, вихованців пришкільного табору відпочинку «Дружба», та їхніх батьків.

Ще задовго до початку свят на гарно прибраних та прикрашених майданчиках лунали веселі дитячі мелодії та пісні.

До уваги присутніх була представлена цікава розважальна програма за участю казкових героїв: Нептуна, Русалоньки, матрьошок. Вони проводили з дітьми різноманітні ігри та конкурси. Діти із задоволенням водили хороводи, танцювали, співали.

Усі діти були переповнені радістю від отриманих призів та подарунків, але найбільше захоплення викликав смачний «сюрприз» у кінці свята – морозиво.

Творити добро, зігрівати дитячі душі, допомагати людям – шлях, яким багато років крокує Ольга Маренчук і веде всіх небайдужих за собою.