The gallery was not found!

День Перемоги є днем шанування безсмертного подвигу народу, всенародної пам’яті про його боротьбу за свободу і незалежність Батьківщини.

Шанобливе ставлення до пам’яті про Перемогу і ветеранів великої вітчизняної війни є священним обов’язком для учнів і вчителів школи №39. Тому за ініціативи директора школи, депутата Херсонської міської ради від Партії Регіонів Маренчук О. М.

8 травня на подвір’ї школи був проведений святковий захід. На ньому були присутні ветерани війни, учасники війни та діти війни.

Зі словами вітання та вдячності звернулася Ольга Миколаївна до тих хто відстояв мир, пережив страшні роки війни. Вчителі та учні школи декламували вірші про війну та перемогу, на подвір’ї школи лунали пісні воєнних років у виконанні духового оркестру.

З рук дітей та вчителів ветерани отримали подарунки. Всі, хто завітав на свято, мали можливість скоштувати фронтову кашу. Свято зі сльозами на очах пройшло урочисто та душевно, ніхто не залишився байдужим. Ми завжди будемо берегти пам’ять про тих, хто відстояв країну в роки страшної війни.