The gallery was not found!

Уже стало традицією в школі проведення тижня математики, який пройшов під девізом: «Любіть, кохайте, поважайте, та математику вивчайте. Вона вам з часом пригодиться, вона вам дуже знадобиться».

Учитель-методист Вецало Т.М. провела родинне свято «Тато, мама, дитина — математична родина». Без математики не може обійтися жодна родина, бо саме слово «сім’я» утворилось за допомогою королеви всіх наук — математики.

Хочу подякувати родинам Литовченко (5-А), Демченко (5-А), Свідерських (5-А) і Шаталових (9-А) за активну участь у проведенні родинного свята. Нехай у ваших родинах завжди панує злагода, добробут, затишок, любов і повага!

Учитель— методист Белічкова Л.А. провела урок-подорож з геометрії. «Розв’язування задач на визначення об’ємів тіл» — 11 клас. Урок цікавий, вчитель володіє ефективними формами роботи та застосовує на уроці елементи проектної технології. Молодий вчитель Колесников М.С. провів «Математичні перегони» між учнями восьмих класів, а вчитель фізики Поліш К. В. провів інтелектуальне шоу для учнів 8-11 класів.