У кінці квітня в школі-родині №39 буде проведено ІІІ заключний тур інтелектуального марафону. Хтось може сказати, що марафон – це щось спортивне. Дійсно, марафон названий на честь еллінського воїна, який прибіг в Афіни з містечка Марафон зі звісткою про перемогу над персами.

А наш марафон інтелектуальний. На всіх гравців чекають складні випробування, причому з різних наук. Учасниками марафону можуть бути як переможці попередніх змагань, так і всі бажаючі. Інтелектуальний марафон дає можливість кожному учневі показати набуті ним знання та навички, проявити інтелектуальні здібності, розкрити багатогранність своїх інтересів. Для вчителів інтелектуальний марафон дає можливість показати, що будь-який шкільний предмет вагомий як частина загальнолюдської культури, а також виявляти обдарованих учнів в більш ранньому віці. А найважливішою і найцікавішою буде інтелектуальна гра «Тато, мама і я – інтелектуальна сім’я». Для того, щоб стати переможцем марафону, треба бути освіченим в усіх галузях знань.

Людина боїться того, чого не знає, знанням перемагається будь-який страх

В. Г. Белінський

На переможців чекають цінні призи та нагороди. І нехай пані Фортуна визначить найрозумнішого учня школи та найінтелектуальнішу сім’ю!