Ось і настав довгоочікуваний день для дітей селища Текстильників – День знань. Саме 1 вересня діти нарешті повернулися у свою шкільну родину, де на них із нетерпінням чекали класні керівники, вчителі, а особливо директор школи-родини № 39, депутат Херсонської міської ради від Партії регіонів Ольга Миколаївна Маренчук, для якої діти це сенс життя.

І саме у цей день під гаслом «Усе найкраще дітям» свято першого дзвоника розпочали казкові герої Маша та Ведмідь, які зустрічали першачків із казкового потягу. Під час свята діти отримували подарунки від міського голови Володимира Сальдо, від Партії регіонів, від фірми «Три Ведмеді» та багато інших.

Усе подвір’я школи заповнили батьки школярів та мешканці с. Текстильників. Вони були у захваті від феєричного шоу казкових гостей.

Не менш вражені були поважні гості, які із великим задоволенням завітали на свято. Заступник Херсонського міського голови Черевко Сергій Миколайович, який був присутній на святковій лінійці сказав, що такі свята для дітей може робити людина, яка не уявляє свого життя без дитячих посмішок, яка покликана робити людям добро. А ще на святі були присутні Верещака Тамара Юріївна – помічник начальника управління освіти Херсонської міської ради, Гусейнов Анатолій Кімалович – заступник начальника територіального управління Державної судової адміністрації України в Херсонській області.

У своїй промові Ольга Миколаївна подякувала за допомогу та порозуміння міському голові Володимиру Сальдо, за підтримки якого на звернення депутата О. М. Маренчук та мешканців селища про капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.. 1 Текстильна було прийнято рішення задовольнити. І вже 1 вересня шкільний автобус поїхав по новій відремонтованій дорозі.

Від щирого серця Ольга Миколаївна побажала дітям успіхів у навчанні, натхнення, перемог у різноманітних конкурсах. Свято закінчилося. Пролунав перший дзвоник, який покликав дітей у комфортні з гарним ремонтом класи. Новий навчальний рік розпочався!